DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Dökmetaş Ortaokulu

Okulumuzda İlk Yardım Farkındalık Eğitimi..

Okulumuz öğrencilerine 5 Ocak 2024 tarihinde acil durumlarla başa çıkma becerilerini kazandırmak amacıyla Eğitimci Kadriye Çomak yönetiminde bir ilk yardım eğitimi düzenledi.

Pratik bilgilerle desteklenen eğitim, öğrencilere temel ilk yardım tekniklerini öğrenme fırsatı sundu.Etkinlik kapsamında öğrencilere acil durumlarda nasıl doğru ve hızlı tepki verecekleri, temel yaşam desteği ve yaralanmalara ilk müdahale konularında bilgiler aktarıldı.

Okul yönetimi, öğrencilere yönelik düzenlenen bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak, öğrencilerin günlük yaşamlarında karşılaşabilecekleri durumlara karşı hazırlıklı olmalarının önemine dikkat çekti.Bu etkinlikle birlikte, okulumuz öğrencilerine pratik beceriler kazandırarak acil durum bilincini artırmaya devam ediyor.

20-01-202420-01-202420-01-2024

Yayın: 20.01.2024 - Güncelleme: 20.01.2024 09:26 - Görüntülenme: 47