DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Dökmetaş Ortaokulu

May

Dökmetaş Ortaokulu Futbol Turnuvası 5.sınıflarımız arasında yapılan maçla başladı.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamındaki etkinliklerde aktif olarak katılım sağlamaya devam ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı ve öğrencilerimiz için unutulmaz anlara sahne oldu.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde şehitlerimizi saygıyla andık. Tarihin önemli dönemeçlerinden biri olan Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz anma programı hazırladılar.

Mrt

Diyarbakır Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde, Çanakkale Şehitlerini Anma Şiir Yarışması'nda il birincisi olan öğrencimiz Muhammed DAĞDELEN'e Diyarbakır Valisi Sayın Ali İhsan SU tarafından ödül verildi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı düzenlendi. Program, öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Mrt

Okulumuz 7/B sınıfı öğrencilerinden Muhammed Dağdelen, Şiir Yarışmasında İl Birincisi oldu..

Mrt

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Kategorisinde futbol turnuvalarına katılım sağladık.

Şbt

6 Şubat 2024 tarihinde Türkiye'deki tüm okullarla eş zamanlı olarak saat 10.00 deprem tatbikatı yapıldı.

Ara

Okul rehber öğretmenimiz Mahmut KUTUR tarafından 25-29 Aralık 2023 tarihleri arasında "Etkili İletişim Yolları" ve "Beden Dili" konulu seminer verildi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamına afiş tasarımları yaptık.

Ara

Dilimiz Zenginliktir Projesi kapsamında il genelinde yapılan "Sözlük Tasarım Yarışması"na katılım sağladık..