DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Dökmetaş Ortaokulu

Ara

Okul rehber öğretmenimiz Mahmut KUTUR tarafından 25-29 Aralık 2023 tarihleri arasında "Etkili İletişim Yolları" ve "Beden Dili" konulu seminer verildi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamına afiş tasarımları yaptık.

Ara

Dilimiz Zenginliktir Projesi kapsamında il genelinde yapılan "Sözlük Tasarım Yarışması"na katılım sağladık..

Ara

Sözlük Özgürlüktür sloganıyla hayata geçirilen Dilimizin Zenginlikleri Projesinin kasım ayı etkinliklerini tamamladık..

Kas

Yenişehir Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından okulumuzda ki tüm şubelerde ki öğrencilerimize Trafik eğitimi verilmiştir. İlgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Diyarbakır İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünün katkılarıyla etkinlikler yapılmıştır. Öğrencilerimiz bir hayli eğlenmişlerdir. Okulumuz adına İl gençlik ve Spor Müdürlüğüne teşekkür ederiz.